כל השימושים של מקררים עם דלפק
כיום לא מעט מסעדות זקוקות למכשירי חשמל תעשייתיים ואיכותיים, במיוחד כאשר מדובר במכשירים כמו מקרר עם דלפק, אשר משמש כחלק אינטגרלי גם מהשירות הניתן ללקוחות וגם מהיכולת לשמור על חומרי הגלם של המסעדה. מקררים אלו מגיעים בכמה צורות ועיצובים שונים, כאשר כל עיצוב שכזה יכול להיות מועיל במיוחד למסעדות בשר, שווארמיות, מסעדות סושי. אך מצד שני בבחירה לא נכונה של מקררים אלו הם עלולים להפוך למטרד, להקשות על העובדים לעבוד ובמקרה של חוסר התאמה טכני אף לגרום להפסדים כספיים. לכן בבחירה של מוצרים כאלו מומלץ להתייעץ עם חברת מילוא, המציעה לא רק היצע אדיר של מקררי דלפק ומקפיאים תעשייתיים אלא גם ניסיון של מעל לשלושים שנה בתחום.
מקרר דלפק-סוגים שימושים ויתרונות
מוצר כמו מקרר דלפק מסוגל להתאים עצמו למגוון רחב של חומרי גלם, החל מבשר נא הדורש הפשרה ועד לבשר שאמור להיות מוחזק בהקפאה, אך מעבר לזאת הטמפרטורות השונות שקיימות בכל דגם נעות החל ממעלה אחת ועד למינוס עשרים מעלות. לכן בחירה של מקררי דלפק צריכה להיעשות מחושבת גם על פי המידות והשימושים שנעשים במקררים אלו, כמו למשל מספר הדלתות שבעל העסק יבקש.
כיום קיימים מקררי דלפק בעלי ארבעה דלתות, חמישה או שני דלתות המאפשרים שימושים רבים ומגוונים כאשר לצידם קיימים גם דגמים המאפשרים אזורי עבודה מוסדרים ורחבים ואפילו מקום לשימוש עבור סלטים או אפילו בשר מופשר. ובדיוק כמו מספר הדלתות הקיימות במקררים השונים, כך אורכם ועומקם עלול להשתנות ולנוע החל מ138 ס”מ ועד 223 ס”מ.
אחראיות ושירות-זה לא צחוק
לצד היתרונות, הגדלים והדגמים שניתן למצוא בחיפוש אחר מקרר עם דלפק, חשוב לזכור כי מקררים אלו גם דורשים קצת הבנה ורקע טכני על מנת לתפעל אותם. לצד זאת גם תחזוקה שוטפת וניקיון בזמן ולאחר השימוש על מנת להטיב עם יכולות הקירור שלו, ומעל לכל כמובן גם שירות טכני מצד החברה אשר מכרה את המוצר.
לכן ברכישה של מוצרים כאלו אחת ההמלצות היא לא אחרת מאשר חברת מילוא, המציעה מגוון עצום של מקררי דלפק