כל היתרונות של מקרר דלפק
בשנים האחרונות רוב בעלי המסעדות וחנויות העוסקות במכירה של מאכלים שונים, הבינו כי למקררים תעשייתיים ישנו חלק הרבה יותר גדול מאשר היה נהוג לחשוב עד לפני שני עשורים. כיום ניתן למצוא לא מעט סוגים של מקררים ומקפיאים שונים, אשר משמשים בו זמנית סוגים שונים של מסעדות כמו מקרר דלפק המשמש גם לסושיות, שווארמיות, פיצות ועוד מגוון של מסעדות ובתי קפה שונים. על בבחירה של מקררים אלו מומלץ להכיר את היתרונות, התוספות השונות שניתן להוסיף וכמובן את הצדדים הטכניים שבכל קנייה שכזו. לכן בחירה של מוצרי קירור תעשייתיים מומלץ לעשות רק אצל חברת מילוא, המציעה מגוון עצום של מקררי דלפק, מקפיאים לעוגות, מקפיאים עומדים ועוד.
אילו סוגים ומה היתרונות של מקרר דלפק
כיום בתי עסק רבים מוכרים את החשיבות של מקרר דלפק, מקפיאים שוכבים ועוד מוצרי קירור תעשייתיים שונים. אך כאשר מדובר במקרר דלפק חושב להכיר את ההבדלים הקיימים, שכן ניתן לעשות שימוש במקרר דלפק בעל 2 דלתות בעומקים שבין 60 עד 80 ס”מ. ומצד שני קיימים מקררי דלפק ייעודים עבור מגשים עם עומק של כ85 ס”מ ובגובה של שני מטרים, כל אלו כמובן לצד יכולות נפח של קרוב ל700 ליטר ומספר שונה של מדפים.
היתרונות של מקפיאים ומקררים אלו הם כמובן היכולת לשמור על מגוון רחב של מוצרים, החל מסלטים, שתייה קרה, בשרים מופשרים ועד לדגים ואילו מצד שני היכולת להרכיב עליהם תוספות שונות או לרכוש כאלו המגיעות ”בילד אין” היא רחבה. כך ניתן למצוא מקרר דלפק עם משטח עבודה, עם אזור לסלטיה ועוד מגוון רחב של פתרונות שימור וקירור עבור מוצרים הנמצאים בחוץ.
לבחור נכון ואחראי
כמו רכישה של כל מוצר חשמל גם רכישה של מקרר דלפק יש לבצע השוואות, מדידות ובדיקות רלוונטיות כאשר הראשונה מבניהם תהיה סוג החומרים שיהיה במקרר, גודל המקום המיועד לו וכמובן כמות הקיבולת שניתן לעשות בה שימוש.
לכן בבחירה של מקררים תעשייתיים מומלץ להיוועץ עם חברת מילוא ולקבל שירות מעולה מבחירת המקפיא ועד להתקנה שלו.