הכל אודות חדרי קירור
בשנים האחרונות גוברת המודעות והכרה ביכולת קירור מתקדמת, אשר איננה רק מנת חלקם של מקומות עבודה ”מתקדמים” או רפואיים, אלא כחלק מתקנים שונים של משרד הבריאות בנוגע להחזקה של לא מעט סוגי חומרים שונים. לכן בשנים האחרונות ניתן לראות עוד ועוד חברות שונות הבוחרות להשקיע באזורים מיודעים לקירור והקפאה, כמו חדרי קירור המשמשים בימים אלו גם חברות בריאות, חברות מזון ביכולת שימור של חומרי הגלם השונים והשימוש בהם לאורך זמן. וכאשר מדובר בהקמה של חדרי קירור מומלץ לפנות אל חברת מילאו, המציעה הקמה של חדרי קירור מאל”ף ועד ת”ו ועם ניסיון של מעל לשלושים שנים בתחום.
מה חשוב לדעת על חדרי קירור
כמו כל בית עסק ואפילו משק בית, ישנם קווי יסוד או מאפיינים עליהם נבנה הבית והם אמורים לענות על צרכיהם של היושבים בו. לכן כאשר מדובר בבנייה של חדרי קירור, מומלץ ראשית להכיר את המאפיינים והצרכים של כל עסק והדרישות. כל אלו יכולים להסתכם החל ממאפייניהם של חומרי הגלם ודרישות משרד הבריאות, לדוגמא אחזקה של ביצים וטמפרטורה הדרושה לה בנוסף אל כל התקנות השונות בזמן אחזקה שלהן.
ומנגד חשוב להכיר את המגבלות ההנדסיות הקיימות בכל בית עסק, בין אם חדר הקירור אמור להתקיים באזור נפרד ומרוחק כמו קומה אחרת באזור מסחרי ובין אם הוא אמור להיבנות בצמוד למטבח או למעבדה. פרטים אלו כמובן חשובים במיוחד עבור התכנון המקדים, שכן הם גם אמורים להשפיע במידה ניכרת על הצעת המחיר.
דגשים נוספים
בנייה של חדרי קירור דורשת מלבד הכרה בפרמטרים ההנדסיים וצרכיו של בית העסק, גם שימת לב לדלתות המקרר. בדלתות אלו נעשה שימוש תדיר ועל כן חשוב לבחור את הידית המתאימה, מלבד זאת חשוב גם להכיר את יכולותיו הטכניות של חדר קירור ואת עקיב אכילס שלו שהוא השארת דלת פתוחה.
לכן בבחירה של חדרי קירור מומלץ לפנות אל חברת מילאו, המציעה פתרונות קירור מעולים החל ממקררי תרופות ועד למקפיאים לעוגות וכמובן חדרי קירור מותאמים אישית מהגדול ועד ליכולות השונות.